Press Enter to Search

Wie zijn wij

3Delig is in 2015 opgericht door Tim Bicanic (1976). Sinds 2016 werken wij vanuit het prachtige Fort Isabella, gelegen in de bossen van Vught. Onze liefde voor werken in 3D werkt aanstekelijk. Het professionele profiel op Linkedin vindt u hier.

It’s all in the details

Een goede impressie herken je aan de kleine details. Wij besteden veel zorg aan belichting, compositie en interieurstyling. Kwaliteit staat boven kwantiteit, maar wij verliezen daarbij deadlines nooit uit het oog.

We have a match!

Wij worden enthousiast van mooie nieuwe projecten en opdrachtgevers. Maar alles begint altijd bij een goede kop koffie. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijke kennismaking om te zien hoe we elkaar kunnen helpen.

Voor wie werken wij?

3Delig ondersteunt onder andere projectontwikkelaars, (interieur-) architecten, designers, aannemers en particulieren. We zijn nog geen project tegengekomen wat niet gemaakt kon worden. Graag helpen wij ook u met de visualisatie van uw wensen.

Vacatures

3Delig is altijd geïnteresseerd in talent en het delen van kennis. Open sollicitaties mogen gestuurd worden naar info@3delig.nl

Wij zoeken een stagiair met modelleerervaring in Sketchup en interesse in het maken van fotorealistische renderingen en VR experiences

t Twitter f Facebook g Google+